Cris-Cyborg-Spune-Că-Fanii

Cris Cyborg Spune Că Fanii Ar Putea Să Vadă O Altă Cyborg Împotriva Lui Holly Holm

Nu există dubii în ceea ce priveşte meciul din main event la UFC 219. În noaptea asta vom afla dacă spusele lui Cyborg se vor confirma.

Cris Cyborg, campioana UFC la categoria pană, este cea mai aproape de o comparaţie cu Mike Tyson, dintre luptătoarele de MMA, atacându-şi adversarele ca un rechin care simte miros de sânge.

Holly Holm, fostă campioană a unei categorii superioare, este şi fostă campioană mondială de box.

Când ne gândim că cele două urmează să se întâlnească în octagon pe 30 Decembrie în Las Vegas, am putea să ne imaginăm că vor disputa un meci de box cu mănuşi fără degete.

Dintre cele 18 victorii ale lui Cyborg, 16 au fost prin KO sau TKO, însă ea spune că nu ar trebui să presupunem că meciul cu Holly va decurge ca şi cele din trecut.

“Nu ştim ce se va întâmpl”, a spus Cyborg reporterilor marţi. “Va fi un meci extraordinar şi trebuie să fiu pregătită pentru orice.”

Cariera lui Cyborg în meciurile de contact include şi titluri în Strikeforce şi Invicta, pe lângă câteva medalii de aur la Campionate Mondiale de Jiu Jitsu şi deşi rareori a făcut apel la sol în cariera sa în MMA, a sugerat că este gata să o facă în meciul cu Holm dacă este cazul.

“Fiecare are stilul său, însă am multe elemente pe care oamenii nu le ştiu”, a spus Cyborg.” Sunt dublă campioană mondială de Jiu Jitsu.”

Campioana a mai adăugat că singura înfrângere din cariera lui Holm a fost în faţa Mieshei Tate, care a folosit o tehnică de finalizare din Jiu Jitsu şi a câştigat titlul.

“Miesha ne-a arătat că se poate”, a afirmat Cyborg. “Ştii, pot să stau în picioare, să o fac KO, sunt multe lucruri pe care le pot face şi nu sunt surprinsă că devin din ce în ce mai bună. Pot să arăt mai mult fanilor, un numai un KO.”

“Îmi respect toate adversarele. Ştiu că Holly va fi o mare provocare pentru mine pentru că abordarea ei este diferită. Însă m-am antrenat mult şi sunt pregătită”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.