Oameni-de-succes

Oameni de succes: Ce să faci să devii și tu unul?

Pentru că ne stârnesc invidia sau admirația, pentru că îi luăm ca model și pentru că sunt oamenii care peste toate aceste lucruri, oferă ceva în mod pragmatic. Sunt persoane care reușesc să facă ceva măreț și persoane care se inspiră de la ele.

Reușita lor stă în sacrificii, motivație și acel ceva care i-a pus pe drumul potrivit. Sau am putea spune că acești oameni s-au pus singuri pe drumul potrivit, ceea ce ne face mai curioși de obiceiurile lor.

Aceste cuvinte vin în întâmpinarea oamenilor care au nevoie de mai multă motivație, mai multă determinare și un sfat legat de ce stil ar trebui să abordeze, măcar într-o anumită proporție, pentru a crește.

Gândiți!

”Fratilor, gândiți!”, spunea cineva. Nu există modalitate de a obține bani ușor pe planetă, doar oameni care se gândesc cum să îi obțină mai ușor. 1% din ceea ce gândești poate fi răspunsul la căutările tale și merită toți bani (pe care îi vei obține ulterior). Deci nu pierde timpul, investește-l în căutarea ideilor.

Cu cine te alături, ajungi să semeni

În timp. Și se spune că ești suma a celor 5 oameni pe care îi ai cel mai aproape și cu care petreci cel mai mult timp. Acest lucru se extinde de la oameni  cu care alegi să îți petreci timpul liber, la ocupațiile pe care le practici și până la tiparul după care îți alegi angajații.

Focusează-te pe a face bani, nu pe a cheltui

Mulți consideră că eticheta unui om căruia îi merge bine, este stilul de viață pe care îl adoptă. Problema e că mulți confundă acest stil de viață. Așadar, în loc să devii un consumator, devino un  furnizor. În loc să cumperi mai mult, vinde mai mult. Nu e nimic greșit cu ideea de a fi un consumator, însă oamenii bogați doar aleg să producă mai mult decât consumă.

Fără televizor!

Și aici este și un marketing integrat care pune întrebarea ”de ce nu vedem reclame Lamborghini la TV?”. Păi, pentru că oamenii care și-l permit nu se uită la televizor. Și aici nu e vorba strict de televizor, ci în mare de a nu pierde timpul pe lucruri care aduc o satisfacție efemeră.

Mai multe surse de venit

E bine să investești mult timp și energie într-o afacere mare, care să fie una de succes. Însă cu siguranță e mai productiv să creezi mai multe entități care să aducă un plus de venit.

Ar fi bine ca locul de muncă, în cazul în care ai unul, să nu fie singura sursă din care te alimentezi financiar, deoarece este instabilă. La fel de instabilă poate fi și o afacere, de aceea e bine să ai un back-up mereu.

Liderii sunt învățăcei

Și nu încetează niciodată să învețe. Liderii se vor informa, vor citi, vor aplica, vor greși și vor încerca din nou.

Fii generos!

Este esențial să spunem asta într-un articol care pare a promova ego-ul multimilionarilor. Pentru că nu este așa, oamenii generoși și buni pot avea succes. Și adevărații oameni bogați sunt integri și au scopuri nobile. A da înapoi din ceea ce primești, a te preocupa de societate și a avea intenții bune asigură succesul pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.