replici-de-agatat-la-restaurant

Top 10: Replici proaste de agatat

1. Te doare ? Te doare cand ai cazut din cer, ingerasule ?

Ca o regula generala, nu acosta o femeie printr-o gluma la care s-ar gandi si un elev de clasa a 4-a. In primul rand ca o sa arati in ochii ei ca un idiot si in al doilea rand iti scoate la iveala adevaratul IQ.

2. Tatal tau trebuie sa fie un terorist pentru ca a facut o bomba!

Chiar am auzit pe cineva spunand replica asta unei fete. Replica a facut 5 oameni sa izbucneasca in ras in acelasi timp.Nu numai ca este foarte josnic sa ii spui unei fete ca e o bomba, dar analogia tata terorist te va baga in belea.

3. Sun-o pe mama ta si spune-i ca nu vii acasa in seara asta.

Niciodata in istoria umanitatii nu trebuie sa ii rostesti unei fete cuvintele astea. Indiferent daca esti insurat cu ea de 10 ani sau daca o intalnesti pentru prima oara in seara aceea.

4. Scuza-ma, imi poti da niste indicatii…

Am parcat masina langa o domnisoara care era pe strada si am intrebat-o : “Scuza-ma, imi poti da niste indicatii…” si ea era gata sa ma ajute pana in momentul in care am continuat cu : “catre casa ta?” dupa care ea a plecat mai departe si mi-a zis : “Buna incercare baiete.”

5.Scuza-ma, cred ca ti-a cazut ceva

Dupa care te apleci si ii intinzi o bucata de hartie cu numarul tau de telefon scris pe ea. Nu numai ca duhneste a disperare masculina, dar este si o dovada de nesiguranta si de dizabilitatea ta de a comunica cu o fiinta umana.

In opinia mea asta e echivalentul a cere permisiune de a saruta o fata. Imi imaginez ca oricine practica tactica asta fuge imediat de frica dupa ce bucatica de hartie este in mainile fetei.Si te mai miri de ce nu te-a sunat.

6. Penisul meu tocmai a murit,pot sa il ingrop la tine in posterior ?

Aceasta replica nu a fost folosita niciodata dar a fost trimisa de catre un cititor. M-a amuzat foarte tare si de aceea o sa o public aici tocmai ca cineva sa nu o foloseasca vreodata. Oricum nu prea ai ce sa faci cu un penis mort ( in posterior sau oriunde altundeva )

7. Hei, arati distractiva, am fost nevoit sa vin sa vorbesc cu tine din cauza asta.

Este una din cele mai controversate replici din cauza ca poate fi interpretata gresit cu usurinta si poate avea rezultate foarte proaste. Ideea e ca trebuie sa ii dai un motiv fetei pentru care ai venit sa vorbesti cu ea, si prin replica asta ea poate insinua ca ar putea fi distractiva in pat si de aici dominoul catre esec.

8.Cineva tocmai a tras un vant. Hai sa o stergem de aici.

Baieti … de ce ? de ce sa spuneti asa ceva?

9.Iti miroase a cloroform aici ?

Daca fata stie ca tu stii cum miroase cloroformul isi imagineaza ca ai o pivnita plina de pustoaice de 18 ani care nu vad lumina prea des.

10.Dragostea mea pentru tine este ca diareea, nu o pot tine in mine.

Pe scurt orice referire la functiile primare ale corpului atunci cand vrei sa agati este un punct de plecare gresit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *