femeie-vrea-sex-barbat-impotent

Disfunctii Sexuale Masculine – Există, Sunt Frecvente și Sunt Al Naibii de Frustrante!

Dificultatile fizice si psihicede a avea si mentine o erectie puternica, se reabiliteaza cu ajutorul aparatului KegelStrong obtinandu-se performante sexuale la nivel sportiv.

Practicand exercitiile kegel la acest aparat va mariti forta musculara la nivel de pelvis, adica muschii responsabili cu functiile sexuale si deci, implicit reabilitarea functiilor sexuale.

Acesti muschi se iriga cu mult sange si determina o buna oxigenare si hranire a intregului planseu pelvin cu tot cu organe si glande, rezultand din asta multa energie sexuala.

La acest aparat se antreneaza si dezvolta exclusiv muschii esentiali responsabili cu masculinitatea si virilitatea.

Cand functiile sexuale intra in colaps, primul lucru care se intampla este ca muschii pelvini se atrofiaza, circulatia sangelui devine foarte dificila, iar impulsurile nervoase care ar trebui circule normal intre creier si organe, isi pierd din intensitate, pentru ca atat vasele sangvine, cat si fibrele nervoase, se atrofiaza impreuna cu muschii.

Cu aparatul KegelStrong, se revigoreaza si tonifiaza toti acesti muschi, se regenereaza fibrele nervoase si vasele sanguine, determinand astfel recuperarea functiilor sexuale.

Principiul este simplu! Antrenam prin exercitii sportive muschii sexuali, ca pe orice alta categorie musculara, iar acestia devin vigurosi si plini de vitalitate, declansandu-se in lant reactii hormonale si fizice.

De acum, toti barbatii pot sa practice noul sport cu ajutorul primului aparat de forta inventat in lume, special pentru antrenarea muschilor pelvini (adica efectuarea exercitiilor kegel la eficienta si intensitate maxima)

Rezultatele obtinute in urma folosirii aparatului KegelStrong, dupa numai doua luni de folosire 30-60 min. pe zi, sunt urmatoarele:

MARIREA PENISULUI Un halterofil, ca sa poata ridica la Olimpiada o haltera de o anumita greutate, mult superioara unei greutati pe care o poate ridica un om normal, se antreneaza zilnic cu greutati in mod sistematic, ceea ce duce in mod inconstient la un reflex de aparare, deoarece organismul cauta sa se adapteze acelor solicitari, dezvoltandu-se muscular, nervos si vascular.

Pentru corpul lui ridicarea acelor greutati devine o normalitate, ceva firesc, natural…Tot asa si pentru dv., prin folosirea aparatului KegelStrong penisul dv. trebuind sa faca fata solicitarilor la care este supus, tinde sa se adapteze situatiei prin a se dezvolta muscular, nervos si vascular, ceea ce inseamna in mod implicit, funtionalitatea lui la potential maxim, cat si marirea lui.

Un atlet, ca sa poata alerga 5000 m. la concurs, se antreneaza prin a alerga mereu aceasta distanta si chiar mai mult, pentru ca organismul lui sa se obisnuiasca cu aceste distante si sa devina ca ceva firesc.

Asa si pentru penis., dupa ce il antrenati o perioada cu KegelStrong, cate o ora (puteti sa va antrenati si mai mult si mai putin, cum vreti dv.) pentru penisul dv. devine ceva firesc si natural sa se contracteze in vagin, rezistand tuturor presiunilor de acolo, facand sex timp indelungat cu forta capatata la ridicarea greutatilor. Imaginati-va ca sunteti ca un buldozer folosit numai pentru a impinge o masinuta.

Cam ce credeti ca-i puteti face unu-i vagin cu un asemenea penis herculian intr-o ora de sex?

Dar ce mai obtinem prin folosirea aparatului KegelStrong?

– ERECTIE PUTERNICA SI DE LUNGA DURATA

– REZOLVA PROBLEMA EJACULARII PRECOCE

– CRESTEREA NUMARULUI SPERMATOZOIZILOR SI MOTILITATII LOR (fertilitate )
– DISPAR “ACCIDENTELE” de a va face de ras, in fata celei pe care tocmai a-ti dezbracat-o

– AMELIORAREA, VINDECAREA SI PREVENIREA PROBLEMELOR DE PROSTATA (prostatite,adenom si cancer de prostata)

– OPRIREA MICSORARII PENISULUI odata cu varsta, inversand procesul

– APETIT SEXUAL CA DE TAUR si la varste inaintate, la care se recomanda sa se foloseasca acest aparat, mai ales pentru a anula riscurile de adenom si cancer la prostata

– TRATAREA INCONTINENTEI URINARE sau a mictiunii imperioase, atunci cand nevoia de a urina este atat de puternica incat persoana respectiv nu poate ajunge la toaleta in timp util
– DEZVOLTAREA SI MATURIZAREA armonioasa a organelor sexuale baietilor de 14-20 ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *