Dana-White

Dana White: GSP Nu Va Lupta Cu Mcgregor Dacă Se Întoarce În Ufc

Preşedintele UFC este gata să pună capăt speculaţiilor conform cărora Georges St-Pierre ar plănui să se întoarcă în UFC pentru a lupta cu Conor McGregor.

În martie, Michael Bisping a afirmat că St-Pierre ar avea în plan să îl bată pe el pentru titlul la mijlocie, să renunţe la centură iar în final să revină pentru un meci cu McGregor pentru un titlu la o a treia categorie. Primele două părţi au fost bifate, cu victoria lui GSP la UFC 217 şi o lună mai târziu cu renunţarea la titlu, lăsând loc de incertitudini în ceea ce priveşte viitorul său ca luptător.

Însă Dana White are un răspuns în ceea ce priveşte GSP vs McGregor:

“Nu va lupta cu McGregor!” – a spus White pentru ESPN.com. “Dacă vrea să se întoarcă, campionii actuali ai celor două categorii, Tyron Woodley şi Robert Whittaker îl aşteaptă. Amândoi aşteaptă, în caz că GSP plănuieşte să se întoarcă.”

Whittaker trebui să îşi apere titlul în faţa lui Luke Rockhold în Februarie, la UFC 221 în Perth, Australia, înainte de a se gândi la St-Pierre, asta dacă acesta va mai lupta.

Ce ar trebui să se întâmple pentru ca McGregor vs St-Pierre să devină realitate?

“Nu cred cred că există niciun temeiŢ, a spus White. ŢŞtiam ce face. De asta am pus clauză un meci de apărare a centurii în contractul său. Amândoi ştiam ce se întâmplă. Nu cred că mai vrea să lupte. Cred că a venit, a încasat nişte bani şi a plecat înapoi în Canada.”

S-ar putea ca lucrurile să stea aşa, dat fiind că subiectul McGregor vs St-Pierre a început în urma unor remărci ale antrenorului Firas Zahabi, care a afirmat că îl aşteaptă pe St-Pierre să se refacă, după care se va întoarce pentru un mega-fight, după care a menţionat numele de McGregor.

Cuvintele lui Zahabi sunt cea mai recent dovadă a faptului că GSP s-a gândit la o luptă cu McGregor. În octombrie, St-Pierre a spus că ar fi foarte onorat să lupte împotriva campionului UFC la categoría uşoară.

“Este un luptător extraordinar şi aş fi foarte onorat, a spus St-Pierre. Nu ştiu ce să spun. Dacă fanii vor asta, dacă el vrea şi mai mai ştiu eu cine, poate se va întâmpla.”

Se pare că nu, dacă îl întrebăm pe White.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.