Conor-Mcgregor-despre-urmatorul-sau-meci

Conor Mcgregor Vorbeşte Despre Următorul Său Meci

Cine este următorul adversar al lui Conor McGregor? Se pare că vom avea un răspuns curând.

Cu ocazia promovării noului său documentar Conor McGregor: Notorious, McGregor a vorbit despre opţiunile pentru următorul meci şi a dezvăluit că o luptă de unificare cu campionul UFC la categoria uşoară – Tony Ferguson ar fi următoarea mişcare.

„Toată lumea încearcă să tragă de mine şi asta de la mai multe sporturi, mai multe organizaţii” – spune McGregor. „Este aşa de multă vreme. Ştiu că sunt mulţi luptători în UFC. Sunt şi mulţi boxeri.

Ceea ce mă interesează este cu siguranţă o luptă în UFC, o apărare a titlului la categoria uşoară. Este un luptător cu centura interimară la categoria uşoară. Cred că asta va fi următoarea. Să vedem cum merg negocierile”.

McGregor este singurul deţinător al titlului la două categorii în acelaşi timp, după ce în Noiembrie 2016 l-a învins pe Eddie Alvarez. În 2021, McGregor şi-a făcut debutul în boxul profesionist, cu Floyd Mayweather în faţa căruia a pierdut în perpiza a 10-a prin KO.

Irlandezul nu a menţionat numele lui Ferguson însă a afirmat că negocierile contractului pentru lupta de unificare au început deja.

Câştigător a 10 meciuri consecutive, Ferguson a luat titlul interimar luna aceasta, la UFC 216 cu o victorie în faţa lui Kevin Lee.

McGregor a adăugat că are multe alte opţiuni la dispoziţie în cazul în care negocierile nu merg aşa cum se aşteaptă, atât în ceea ce priveşte meciurile de box cât şi de MMA.

“Trilogia Diaz este şi ea acolo” – a spus McGregor. “Aş putea să îmi apăr titlul în faţa lui Nate. Poate convingem vreun bóxer să intre în octogon şi mai sunt şi meciurile de box. Deci sunt multe opţiuni. Aş vrea să legitimez centura iar acolo este un campion interinar. Cred că asta va urma. Suntem în negocieri şi vom vedea cum decurg lucrurile.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *