Jon-Jones-Va-Fi-Şi-Mai-Rău

Winkeljohn  – Jon Jones Va Fi Şi Mai Rău În Meciul Cu Cormier

Pe 29 Iulie – la UFC 214, Jon Jones va încerca să îşi recâştige titlul la categoria semigrea, într-un meci cu Daniel Cormier, cel mai mare rival al său.

Antrenorul său de striking, Mike Winkeljohn spune despre Jones că întotdeauna a fost un innovator când vine vorba de tehnică şi că în continuare îşi adaugă noi arme.

“Jones vine cu zâmbetul pe buze” – spune Winkeljohn pentru the MMA Hour. “Să vă spun ceva, Jon se întoarce şi are noi metode de a lovi cu coatele. Le apropie foarte mult de feţete oamenilor, zâmbeşte şi continuă. Are câteva chestii care sunt şi mai dure pentru meciul cu Daniel”.

Cu toate că au fost controverse legate de faptul că Jones nu ar fi trebuit să primească un meci de titlu după absenţa sa şi diverse problema personale, Winkeljohn a explicat că este bucuros că sportivul său a primit această şansă.

“Mă bucur că luptă pentru centură.  Nu cred că are nevoie de un meci de pregătire înainte de meciul cu Daniel Cormier. Îl respect mult pe Daniel, însă cred că acest meci este bun pentru Jon. Prima dată Daniel un a reuşit să îl ducă jos. Jon a putut să o facă. Jon l-a bătut peste tot şi cred că asta este în favoarea noastră”.

“Vom continua aşa şi vom schimba anumite lucruri pe care Daniel le-ar putea încerca, astfel încât să dea greş din nou”.

Winkeljohn este sigur că Jones s-a întors şi că este şi mai bun. “Aş spune că pe Jon Jones un îl bate nimeni în afară de el însuşi. A fost concentrat în pregătire pe ceea ce trebuie să fac. Acestea fiind spuse, va fi o luptă bună pentru el”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *