Mackenzie-Dern-Aproape-de-a-Renunţa-Fie-la-BJJ-Fie-la-MMA

Mackenzie Dern – Aproape de a Renunţa Fie la BJJ Fie la MMA

În vârstă de 24 de ani,  Mackenzie Dern este o veterană în jiu-jitsu brazilian. A făcut multe pentru jiu-jitsu feminin şi a ajuns în faţa unei decizii dificile – aceea de a alege între BJJ şi MMA.

Sportiva a afirmat pentru Flocombat:

“Ceea ce credem că va fi o problemă este fluctuaţia de greutate. Cobor la 116 lbs (52.5 kg) pentru a lupta în MMA şi pe urmă urc. Trebuie să iau în greutate pentru jiu-jitsu până la 130 lbs (58 kg). După care trebuie să cobor iar pentru MMA. În fiecare lună sunt în proces de slăbire, simt că îmi bat joc de corpul meu. Credem că va trebui să iau o decizie curând”.

“În jiu jitsu, se slăbeşte diferit, spune Dern. Slăbesc în două moduri diferite…iar corpul meu nu e obişnuit cu asta…Toată lumea ştie asta dar aş vrea să îmi apăr titlul în ADCC la fiecare 2 ani.Nu ştiu ce să fac”.

În ceea ce priveşte urcarea în categorie, Dern spune : “Potrivit staturii mele, 52 este categoria mea. Cine ştie, poate o să urc într-o zi dacă lucrurile merg bine dar deocamdată, asta este categoría mea”. A adăugat: “la început, am crezut că pentru a lupta în MMA, trebuie să am un BJJ foarte bun şi că pentru asta trebuie să mă antrenez ca atare. Dar simt că făcând ambele, îmi stric BJJ”.

SYLVESTER STALLONE – MCGREGOR ESTE ROCKY ÎN VIAŢA REALĂ

Înaintea luptei dintre Floyd Mayweather vs. Conor McGregor confirmată pentru 26 august în Las Vegas, toată lumea îşi alege favoritul. Legenda filmului “Rocky”, Sylvester Stallone spune în colţui cărui luptător este.

“Ştiţi cine va câştiga, ştiţi cine va câştiga!” – a spus pentru TMZ Sports (viá mmamania.com)  în timp ce ieşea dintr-un restaurant – “Rămân cu cel care un este favorit..este un lucru bun pentru box, Mcgregor este Rocky din viaţa reală, dar din nou…trăiesc în vis”.

“Mayweather va fi rănit”– a spus clipind. “Nu, cu siguranţă că glumesc, dar să punem aşa lucrurile – nu au mai făcut asta deci nu avem de unde să ştim”.

Poate că Stallone are dreptate. Nu a mai avut loc un astfel de meci niciodată. Deşi McGregor a avut adversari cu un box foarte bun – cum este Nate Diaz, un a luptat niciodată cu coneva de talia lui Mayweather. Cu siguranţă va fi un meci pe care multe staruri vor merge să îl vadă, însă Stallone, întrebat fiind acest lucru , a răspuns: “Nah, niciodată”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *