Despre-Mcgregor-vs-Mayweather

Despre Mcgregor vs Mayweather: “Nu Interesează pe Nimeni Cariera”

După îndelungi negocieri şi tatonări, avem anunţul oficial în ceea ce priveşte meciul dintre starul UFC Conor McGregor şi boxerul profesionist Floyd Mayweather – pe regulament de box – pe data de 26 August, în Las Vegas.

Întrebat despre părerea sa vis a vis de faptul că luptător de MMA va lupta într-un meci de box cu unul dintre cei mai buni boxeri din lume, cunoscutul practicant de arte marţiale Sandu Lungu afirmă că o astfel de ocazie nu poate fi pierdută şi că şi el ar accepta oricând o astfel de provocare:  „Normal că aş lua un astfel de meci, la un aşa nivel şi cu sumele vehiculate. Îţi rezolvă viaţa, devii milionar. M-aş bate cu o gaşcă întreagă de profesionişti! La un aşa nivel şi zeci de milioane, ce mai contează cariera?”

În ceea ce îi priveşte pe McGregor şi Mayweather, Sandu spune: „Nu interesează pe nimeni cariera! Unul e bătrân, de mai multă vreme la final de carieră şi prin asta ajunge din nou în atenţia publicului, iar celălalt, dacă pierde, se poate justifica perin faptul că nu e sportul lui. Deci unde este riscul în ceea ce priveşte cariera?”

Îndrăzneala lui Sandu de a accepta provocări este binecunoscută. După ce a câştigat simpatia tuturor acceptând provocarea dansului la show-ul  Uite cine dansează, sportivul se pregăteşte de un meci pe regulament de Muay Thai cu un  luptător profesionist de Muay Thai. Meciul va avea loc pe 29 iunie la Paris.

AMANDA RIBAS – DEPISTATĂ POZITIV DE CĂTRE USADA

Amanda Ribas a început cu stângul. Înaintea debutului în UFC împotriva Julianei Lima (9-3 MMA, 3-2 UFC) – luna viitoare la TUF 25 Finale, Ribas (6-1 MMA, 0-0 UFC) a fost informată că este suspectă de violare a politicilor anti doping şi retrasă de pe fight-card. UFC a făcut anunţul astăzi după ce a primit o notificare din partea Agenţiei Anti-Doping USADA.

Juliana Lima şi Amanda Ribas ar fi trebuit să se întâlnească în cadrul categoriei 52 kg pe 7 Iulie la T-Mobile Arena în Las Vegas.

Ribas a fost depistată în urma unei mostre prelevată în afara competiţiei, pe 7 Iunie. UFC caută o nouă adversară pentru Lima pentru ca aceasta să rămână pe card.

Sportiva în vârstă de 23 de ani a trecut la profesionişti în 2014. Are centură neagră în BJJ şi judo şi a câştigat şase din cele şapte meciuri la profesionişti – dintre care trei KO şi două prin finalizare.

Lima, în vârstă de 35 de ani are trei meciuri câştigate şi unul pierdut – în faţa actualei campioane Joanna Jedrzejczyk.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *