Meciul Pentru-Titlu-Dintre-Holly-Holm-şi-Cris-Cyborg

Meciul Pentru Titlu Dintre Holly Holm şi Cris Cyborg

Se părea că lupta dintre cele două un va avea loc, însă părţile au ajuns la o înţelegere.

După săptămâni de negocieri, UFC a confirmat lupta dintre Cris Cyborg şi Holly Holm pentru UFC219.

Acum o săptămână, lupta a fost declarată moartă de către managerul lui Holm. Aparent discuţiile au fost reluate şi s-a ajuns la o înţelegere.

Cyborg (20-1, 3-0 UFC) a obţinut titlul vacant după ce a învins-o pe Tonya Evinger în repriza a treia la UFC 214 în Iulie.

Holm (11-3, 4-3 UFC) a întrerupt un şir de trei înfrângeri cu o victorie împotriva lui Bethe Correia în iunie.Mai fusese provocată în trecut la titlul pentru categoria 65 de kilograme şi a pierdut în faţa lui Germaine de Randamie în Februarie. De Randamie a lăsat titlul vacant, permiţându-i lui Cyborg să îl revendice.

Lupta va fi probabil capul de afiş al evenimentului programat pentru 30 Decembrie, în Las Vegas.

S-A ANUNȚAT DATA ȘI LOCUL PENTRU MECIUL ANULUI

Comisia Atletică a Statului Nevada a aprobat ca meciul dintre McGregor și Mayweather să aibă loc pe data de 26 August la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas.

Conform reporterului ESPN.com Brett Okamoto, decizia a fost aprobată în unanimitate.

Deși în urmă cu câteva zile promoterii lui Mayweather au declarat pentru ESPN.com că acesta intenționa să ceară o amânare, ieri au anunțat că s-au decis să respecte planul stabilit.

Comisia din Nevada va supraveghea meciul de box care îi are ca protagoniști pe campionul UFC al categoriei ușoare Conor McGregor (21-3 MMA, 9-1 UFC), care recent a tranziționat spre boxul profesionist și pe neînvinsul Mayweather (49-0).

Mayweather este cu siguranță unul dintre cei mai buni boxeri ai tuturor timpurilor, fiind multiplu campion al mai multor categorii înainte de retragerea sa de anul trecut.

Meciul cu McGregor este totodata și o revenire în ring pentru faimosul  ’’The Money Maker’’.

Directorul executive al Comisiei din Nevada a justificat faptul că a aprobat această luptă luând în considerare experiența lui McGregor în box.

După cum se știe, McGregor a aplicat recent pentru licența de boxer profesionist, și conform Comisiei din Nevada, acesta a și plătit o amendă redusă în urma unei altercații cu Nate Diaz în cadrul conferinței de presă pentru UFC 202.

Inițial Dana White intenționa să stabilească meciul pe 16 Septembrie, înaintea marelui eveniment Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin, însă în urma negocierilor data a fost schimbată.

Mayweather a râs de oferta inițială de 25 milioane $ a lui White, și i-a cerut lui Conor să își semneze separat înțelegerea.

White a anunțat recent că s-a ajuns la un consens cu McGregor și Maywheather cu privire la burse, campionul UFC urmând să primească 75 milioane $, spre deosebire de Maywheather care a semnat pentru 100 milioane $.

Recent s-a anunțat că White nu se mai ocupă de negocierile cu cei doi, partea lui McGregor fiind reprezentată de compania WME-IMG care au achiziționat promoția în urmă cu 11 luni. White a negat aceaste zvonuri.

Mayweather este reprezentat de managerul său Al Haymon, care se ocupa de multă vreme de contractele lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *