George-St-Pierre-Spune

George St-Pierre Spune Că UFC A Știut Că Nu Poate Reveni  În Octogon Vara Aceasta

Primele luni ale anului 2017 nu au fost deloc promițătoare pentru promoția UFC.

Deși au fost destul de multe meciuri bune, per ansamblu promoția nu s-a bucurat de succesul așteptat.

De multe ori, nume consacrate în UFC se găsesc în situația de a fi presate să accepte meciuri mai repede decât și-au propus.

Astfel, atunci când George St-Pierre și-a anunțat revenirea , promoția a înaintat rapid propunerea unei confruntări pentru centură la categoria mijlocie cu Michael Bisping, dat fiind că în trecut ambii luptători  și-au exprimat interesul vis-a-vis de această luptă.

În cadrul conferinței de presă de pe 3 martie s-a fanunțat public lupta dintre GSP și Bisping, însă nu s-au oferit detalii concrete referitoare la dată. O variantă discutată a fost luna Iulie.

După acestă conferință, GSP a făcut public un video în care îi spunea lui Bisping să fie pregătit pentru confruntare în luna Octombrie.  Acest lucru nu a fost pe placul fanilor, mulți dintre ei considerând  amânarea inutilă, iar Dana White a tranșat  situația renunțând la luptă.

GSP s-a declarat surprins de reacția lui White, spunând că a încă de la început a exclus posibilitatea unei lupte în luna iulie din cauza unei accidentări la unul dintre ochi. Tocmai din acest motiv nu s-a discutat nimic concret în legătură cu data confruntării.

Luptătorul a mai spus că deși intervenția chirurgicală de la ochi s-a desfașurat bine, are încă nevoie de o perioadă de refacere, ceea ce se pare că a devenit o problemă pentru UFC.

Momentan nici Bisping  nici GSP nu au nicio informație oficială din partea UFC despre ce se va întâmpla în viitorul apropiat în legătură cu meciul dintre cei doi, singura sursă de informație fiind mass-media.

Bisping a declarat că așteaptă cu nerăbdare această luptă pentru centură, însă având în vedere că UFC  ia în considerare un meci de titlu interimar, este foarte posibil să aibă alt adversar pregătit să îl înfrunte, înainte ca GSP să se recupereze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *