Vladimir-Putin-Primul-Rus-cu-8-Dani

Vladimir Putin – Primul Rus cu 8 Dani

Preşedintele rus Vladimir Putin este un vechi pasionat şi practicant de judo. Aceste a vorbit recent despre viaţa sa într-un documentar care va fi lansat în Showtime Special 12-15 Iunie cu faimosul director de la Hollywood Oliver Stone.

Pe lângă subiectele lui preferate – State Unite şi Trump, Edward Snowden şi liderii femei, dar şi despre ezitarea lui de a delega, dându-i dreptate lui Stone în afirmaţia că este directorul companiei Rusia.

Cunoscut pentru discursul sexist, nu s-a ferit să afirme: “Nu sunt femeie, deci un am zile proaste. Nu încerc să insult pe nimeni, este doar natura lucrurilor. Sunt anumite cicluri naturale.”

Totodată, Putin a vorbit şi despre importanţa Judo-ului în viaţa sa. În 2012, Putin a primit al optulea dan şi a devenit primul rus cu opt dani, alăturându-se câtorva luptători din lume care au obţinut această performanţă. În 1970, a fost primit titlul de Maestru al Sportului în Judo şi Sambo.

HOLLOWAY DESPRE ALDO: BRAZILIA AR TREBUI SĂ ÎL SERBEZE

Max Holloway a devenit campionul categoriei pană, weekendul trecut în Brazilia după ce l-a învins pe Jose Aldo.

În prima repriză, Aldo şi-a demonstrat viteza şi îndemânarea care l-au făcut campion mulţi ani la rând. În a doua repriză, Holloway a început să îi găsească ritmul însă meciul a fost răsturnat în repriza a treia când hawaianul l-a trimis la podea pe Aldo şi a continuat să lovească până când arbitrul Big” John McCarthy a anunţat finalul meciului.

În urma meciului, a început era Binecuvântatului, Holloway fiind noul rege al categoriei.

Cu toate acestea, Max recunoaşte realizările lui Jose Aldo şi îşi exprimă respectful faţă de acesta printr-o postare pe reţelele de socializare:

 

“Înfrângerea este parte din luptă. Sâmbăta trecută un schimbă nimic din performanţa lui.

Ăsta e un tip care a mers  la antrenament fără să fi mâncat nimic pentru că era foarte sărac. Ăasta e un tip care a dezvoltat categoría şi a devenit rege. Este un tip care a continuat să lupte pentru ceea ce deja obţinuse. Şi-a apărat tronul pentru o decadă. Pentru onoare. Pentru echipa lui, pentru concetăţenii lui. Este un tip care nu a început din pole position şi uite ce a obţinut. Brazilia ar trebui să îl serbeze. Acai cu lapte şi caju pentru toată lumea. Este un om măreţ şi Gloria lui va fi mereu o inspiraţie pentru mine şi pentru oamenii din Hawaii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *