ulei-de-macadamia

Moduri de utilizare ale uleiului de macadamia

ulei-de-macadamia

Uleiul de macadamia este considerat astazi ca fiind produsul numarul unu atunci cand vine vorba despre infrumusetare. Iar asta se datoreaza in special multiplelor intrebuintari pe care acesta le are in industria cosmetic, el fiind bun atat pentru piele, cat si pentru par si nu numai. Despre uleiul de macadamia putem spune insa mult mai multe, dar haideti sa incepem cu inceputul. Iar astfel putem spune ca uleiul de macadamia este produsul presarii nucilor arborelui cu acelasi nume, care este originar din Australia. Chiar daca arborele de macadamia este originar din Australia, el in ziua de astazi se mai cultiva chiar si in Hawaii si in unele parti ale Africii, pentru a putea fi benefic pentru cat mai multa lume.

Ingrijeste-ti pielea cu ulei de macadamia

In primul rand, acest ulei de macadamia este des folosit pentru ingrijirea pielii corpului. Probabil aceasta este si cea mai des folosita intrebuintare a acestuia si cea care l- a consacrat si l- a facut sa fie cunoscut in intreaga lume, caci uleiul de macadamia are cu adevarat puterea de a mentinea pielea corpului mereu in siguranta si mereu tanara. Astfel ca, uleiul de macadamia este folosit in special de catre persoanele care au pielea sensibila si care vor sa o protejeze pe aceasta in absolut orice situatie.

Multe dintre femeile din ziua de astazi mai folosesc insa uleiul de macadamia chiar si pentru indepartarea machiajului sau a rimelului. Si aici trebuie mentionat ca rezultatele date de uleiul de macadamia in aceste situatii sunt unele destul de bune si chiar cu mult peste asteptari uneori. Mai mult decat atat, datorita faptului ca este un bun absorbant, uleiul de macadamia poate fi considerat ca fiind unul dintre cele mai bune seruri reparatorii pentru ochi.

Un ten curat cu ulei macadamia

Si in ceea ce tine de curatarea tenului, uleiul de macadamia poate avea un rol destul de important. Nu numai ca acesta elimina machiajul in siguranta, dar va curata destul de repede si pielea fetei. Astfel ca, puteti folosi ulei de macadamia seara inainte de culcare, pentru a va curate in siguranta pielea tenului. Trebuie mentionat chiar si faptul ca uleiul de macadamia este un hidratant exceptional pentru pielea corpului si poate fi folosit chiar si in locul unei crème hidratante dupa ce faceti dus.

In privinta parului, uleiul de macadamia este produsul care face minuni. Acesta nu numai ca intareste firul de par, dar are rolul si de a- l face pe acesta mult mai catifelat, de a- i oferi volum, de a- l hidrata si de a lupta impotriva caderii excesive a acesteia. Mai mult decat atat, acest ulei de macadamia moaie parul, astfel ca dupa folosirea lui, parul va putea fi aranjat mult mai simplu si in conditii mai bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *