prezervative durex

Tipuri de prezervative Durex

Fiind o companie de renume, Durex pune la dispozitia utilizatorilor sai o gama larga de prezervative, astfel incat sa fie satisfacute toate gusturile si preferintele. Insa, toate metodele de protectie au la baza un concept si anume acela de a oferi atat protectie impotriva bolilor cu transmitere sexuala si sarcininilor nedorite, cat si de a oferi placere celor care vor sa se bucure de o viata sexuala sanatoasa.

prezervative durex

Astfel, pornind de la ideea ca viata sexuala este influentata in mare masura de tipul de prezervativ folosit, in acest material vorbim despre gama Durex si modelele care fac parte din ea. Ba mai mult, privind in urma, observam faptul ca producatorul a fost dintotdeauna determinat sa gaseasca prezervative adaptate oricarui tip de persoana, atat cand vine vorba de preferinte, cat si cand vine vorba de marime si protecitie. Unele persoane au nevoie de prezervative mai mari, in timp ce altele necesita unele mai mici.

Astfel, iata cele mai populare alegeri in materie de tipuri de prezervative Durex

Prezervative pentru intensificarea placerii. Spre deosebire de cele normale, gama Durex Intens contine modele special concepute pentru a spori placerea in timpul unei partide de sex, avand rolul de a-i ajuta pe parteneri sa se apropie. Este vorba de niste striatii sau nervuri, care transforma penetrarea intr-o experienta speciala pentru ambii parteneri. Aceste prezervative sunt o alegere populara datorita faptului ca ofera cele doua ingrediente de baza: placere si protectie.

Energetic. Sunt genul de prezervative potrivite celor care cauta o partida de sex energica si intensa. Sau pentru cei care vor o partida scurta, care sa le ofere acel shot de placere.

Intim. Sunt prezervative care permit sa-ti simti partenerul mai aproape. Si totul este posibil datorita unor prezervative foarte subtiri. Din aceasta gama fac parte modelele Intimate, Ultra Thin Feel, The Feel  si generatia mai noua Durex Real feel. Aceste prezervative se remarca si prin faptul ca sunt extra lubrefiate.

Prezervative clasice. Acestea sunt prezervativele normale Durex, fiind confectionate din latex. Ele se muleaza perfect si sunt disponible intr-o cutie usor de recunoscut, de culoare albastra. Pachetele mici sunt formate din trei bucati, in timp ce modelele mari sunt formate din 6, 12 sau 16 bucati.

Prezervativele ExtraSafe. Se remarca prin faptul ca sunt ceva mai groase decat cele normale. Acesta ofera un plus de protectie pentru cei care isi doresc sa se simta confortabil in timpul actului sexual.

Gama Durex Teste Me implica o serie de prezervative… delicioase. Pentru toti cei care vor sa simta cu adevarat placerea. Totodata, acestea aduc un plus de sezualitate si sunt folosite mai ales atunci cand vien vorba de sexul oral.

Sunt toate prezervativele Durex sigure?

Este o intrebare pe care utilizatorii acestui produs o adreseaza adesea. Si ei bine, da sunt. Indiferent ca este vorba de Durex Intense, o gama de prezervative mai subtiri care permit apropierea partenerilor, acestea sunt foarte sigure si au rolul de a conferi protectie indiferent de situatie.
Acestea sunt supuse unor teste care le demonstreaza calitatea. De exemplu, un test popular este cel cu aerul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *