IMAX-extinde-parteneriatul-cu-Warner-Bros

Noutăți: IMAX extinde parteneriatul cu Warner Bros

De câteva luni, mă bucur de oportunitatea de a afla veștile bune înaintea multor persoane pasionate de lumea cinematografică.

Care ar fi vestea bună pentru cititorii mei?

Faptul că află și ei la puțin timp după mine. ?

Nu știu câți dintre voi știați că există un parteneriat între cei de la IMAX® şi WARNER BROS. PICTURES. Am început prin a face puțin „research” pentru că îmi doream să știu cât de veche este această colaborare.

13 ani

Sunt 13 ani de când filmele apărute sub egida Warner Bros s-au derulat pe ecrane imense, intensificând experiențele obișnuite ale publicului consumator de film. Vom avea parte, cu siguranță, de mult mai multă acțiune decât urmărind filmul pe un ecran standard. Poate vă aduceți aminte de „The Dark Knight”, „The Dark Knight Rises” sau „Interstellar”. Toate au beneficiat de aceeași tehnologie.

Ce ne aduce nouă această experiență?

Fiecare film va trece prin procedeul IMAX Experience® de îmbunătăţire a imaginii şi sunetului. Astfel că, orice film IMAX este de o calitate superioară oricărui alt format. Camerele IMAX, procesul IMAX DMR® de îmbunătăţire a imaginii, sistemul de proiecţie, precum şi cel audio, designul sălii, toate acestea vor fi personalizate şi îmbunătăţite pentru a face publicul să se simtă parte din film.

În ţara noastră există 2 săli T IMAX, care au cele mai mari ecrane de cinema din România. Prima sală a fost deschisă în 2009 în megaplexul din AFI Palace Cotroceni din Bucureşti, iar a doua a fost deschisă în 2016, în multiplexul din Shopping City Timişoara (adică acolo unde voi merge eu).

Ce mai trebuie să știți voi e că această colaborare vine cu destul de multe filme noi (12 la număr), inclusiv animații și filme live-action.

V-ați întrebat care sunt cele mai cunoscute și mult așteptate filme rezultate în urma acestei colaborări?

Ei bine, vă voi ajuta puțin. Este vorba despre „Kong: Skull Island” şi sequel-ul la „Godzilla”, „Blade Runner 2049”, „Tomb Raider”, „Ready Player One”, regizat de Steven Spielberg, „The LEGO Batman Movie”, „Minecraft”, sequel-ul la „The Fantastic Beasts and Where to Find Them”, precum şi filmele anunţate anterior „Justice League”, „Wonder Woman”, dar şi alte titluri DC.

Chiar dacă nu ești pasionat de LEGO, îți las mai jos trailerul de la „The LEGO Batman Movie”. Vizionare plăcută și, poate, ne vedem la cinema! ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *