Roach-Fericit-Cu-Evoluţia-Lui-Georges-St-Pierre

Roach – Fericit Cu Evoluţia Lui Georges St-Pierre, Însă Îl Preferă La O Categorie Inferioară

Freddie Roach este de părere că GSP s-ar descurca mai bine la o categorie mai mică.

Legendarul antrenor l-a asistat la colţ pe Georges St-Pierre care a reuşit să plece cu centura la categoria mijlocie, după ce l-a învins pe Michael Bisping.

Roach spune că a fost o experienţă frumoasă şi că i-a plăcut ce a văzut la elevul său.

“Am fost puţin îngrijorat că ar obosi. Evident a fost un ritm alert, boxul lui a fost foarte bun în prima repriză şi am fost foarte bucuros. Bisping este un adversar foarte tare, s-a întors în repriza a doua – a spus Roach pentru The MMA Hour.”

“A început să contreze mâna noastră dreaptă cu dreapta lui şi acolo am văzut că ar merge croşeul stâng pentru că întârzia un pic să îl aducă înapoi.”

Cât despre faptul că St-Pierre ar mai fi încetinit în repriza a doua, Roach crede că nu este vorba despre faptul că nu a mai intrat demult în ring, ci despre kilogramele în plus, de la categoria superioară la care este acum.

“Era poate un pic obosit” – a spus el. “Cred că mutare la o categorie superioară un este cea mai bună alegere dar vom vedea. Nu este obişnuit să ducă după el atâta greutate şi a obosit mai repede decât de obicei. Vom lucra el asta şi vom discuta cu toată echipa care ar fi următoarea cea mai bună mişcare pentru Georges.”

Sunt cu siguranţă mai mulţi factori care vor determina următorul adversar al lui St-Pierre, mai ales din punct de vedere promoţional, având în vedere că White îl forţează pe campionul interinar Robert Whittaker să fie următorul la rând.

Dacă ar fi după Roach, ar prefera ca St-Pierre să coboare în greutate pentru că acolo s-ar descurca mai bine.

“Nu voi lua decizia singur. Voi avea nevoie de ajutor din partea celorlalţi. Am nevoie şi de părerea lor, însă opinia lui Georges este cea mai importantă” – a spus el. “Eu aş vrea să coboare în categorie, la greutatea la care era confortabil. Însă asta s-ar putea să un fie o opţiune. Trebuie să discutăm cu promoterul, cu UFC. În general ce spun ei, aia se întâmplă.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.