Oscar-De-La-Hoya-Gata-Să-Lupte

Oscar De La Hoya Gata Să Lupte Cu Mcgregor Și În Cușcă

Oscar De La Hoya spune că s-a antrenat în secret şi că l-ar bate pe McGregor în două reprize

Când ai fi crezut că un mai vrea nimeni să lupte cu Conor McGregor, un alt luptător celebru lansează provocarea.

Fostul campion devenir promoter Oscar De La Hoya a dezvăluit pe DashRadio că un numai că a intrat din nou în formă dar a făcut asta cu gandul ca la vârsta de 44 de ani să mai poată încă să lupte cu “The Notorious”.

“Ştiţi că sunt competitiv, a spus de la Hoya”, potrivit The Mac Life. “Ştiţi că am încă asta în mine. M-am antrenat în secret. Sunt mai rapid ca niciodată şi mai puternic decât oricând. Ştiu că l-aş putea învinge pe Conor McGregor în două reprise. Mă voi întoarce pentru meciul ăsta. Două reprize.”

“Numai unul. Îl provoc. Două runde. Atât îmi trebuie. Numai asta am de gând să spun.”

Afirmaţiile lui de la Hoya vin la trei luni de la debutul lui McGregor în boxul profesionit împotriva lui Floyd Mayweather. Campionul UFC a rezistat zece reprize cu neînvinsul Mayweather înainte de a pierde prin TKO. McGregor nu a spus clar dacă plănuieşte să aibă următorul meci în ringul de box sau în octogon. Însă De la Hoya pare interesat să fie următorul adversar al lui McGregor.

Deşi deţinătorul Promoţiei Golden Boy a criticat evenimentul de blockbuster între McGregor and Mayweather, el îl respect în continuare pe McGregor, mai ales când este vorba de MMA şi pare să nu fie împotriva unei lupte într-o altă disciplină.

“Este un mare irlandez, a spus De La Hoya. Este regele. Să fim serioşi: în cuşcă m-ar putea distruge.”

“Nu, trebuie să luptăm în ring.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *