Campioana-Amanda-Nunes-Credă-Cu-UFC

Campioana Amanda Nunes Credă Cu UFC Îşi Doreşte Ca Ea Să Piardă Titlul: Nu Sunt Idioţi!

Amanda Nunes, campioana UFC la categoría 61.2 kilograme nu este încântată de lipsa de promovare din partea organizaţiei. Sportiva crede că maşinăria de marketing UFC nu o susţine şi nu este mulţumită.

Nunes are şase victorii la rând şi a câştigat titlul cu o victorie în faţa Mieshei Tate în iulie 2016 şi şi-a apărat titlul de două ori, cu un KO împotriva Rondey Rousey şi o decizie împotriva Valentinei Shevchenko.

Potrivit lui Nunes, din punctul de vedere al imaginii, nu este potrivită pentru o campioană UFC.

“Este un punct de vedere, câteodată, e mai bine să aştept puţin şi să iau o luptă care vinde”, a afirmat Nunes pentru FloCombat. “Este vorba de pay-per-view, totul se învârte în jurul acestui lucru iar eu nu mă încadrez în profilul capioanei UFC dar vor trebui să lucreze cu mine, chiar dacă nu mă vor promova niciodată aşa cum au făcut cu Ronda Rousey sau Holly Holm.Vor blonde, fete drăguţe cares ă lupte şi să facă poze. Să fim serioşi, trebuie să le înfrunt pe cele care vând mai bine”.

Toate cele trei lupte ale lui Nunes au fost în fruntea cardului pay per view iar două din ele au depăşit un million de vânzări. Dar cardul care a avut ultima luptă a lui Nunes, la UFC 215 a vândut numai în jur de 100.000 pay-per-views.Brazilianca este de părere că UFC un o vrea pe tronul categoriei.

“Nu sunt idioţi, ştiu ce fac”, a spus Nunes, prima campioană UFC care s-a declarat lesbiană. Ea este într-o relaţie cu Nina Ansaroff, luptătoare cu UFC la categoria 52 de kilograme. “Este vorba de marketing, de asta fac acest lucru. Am vorbit cu ei despre asta, le-am spus că ştiu că asta vor, pe cineva pe care să poată şi cu care să facă bani.”

Însă aceste lucruri un vor schimba faptul că Nunes a ajuns în fruntea categoriei şi s-a menţinut acolo pentru aproape un an şi jumătate, o performaţă la care puţini ajung în ziua de azi. Cel puţin în cuşcă, face lucrurile bine. Poate că ar face mai mulţi bani dacă ar vorbi prostii înaintea meciurilor, dar în cele din urmă, sportiva în vârstă de 29 de ani vrea să fie sinceră cu ea.

“De ce?” A întrebat Nunes. “Nu voi mai fi eu dacă încerc să fac pe plac pieţii. Nu are sens pentru mine să mă schimb. Trebuie să fii cine eşti.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *