Dacă-Cineva-Poate-Să-O-Bată-Pe-Cris-Cyborg,-Aceea-Este-Holly-Holm

Miesha Tate: “Dacă Cineva Poate Să O Bată Pe Cris Cyborg, Aceea Este Holly Holm”

Miesha Tate este de părere că Holly Holm are cele mai multe şanse să o învingă pe Cris Cyborg.

Cris Cyborg, pe numele său real Cristiane Justino, a apărut de neoprit de când a semnat cu UFC anul trecut, făcându-le KO pe Leslie Smith şi Lina Lansberg înainte de a învinge pe Tonya Evinger şi să câştige titlul vacant la categoría pană la UFC 214.

De fapt, Cyborg a fost de neoprit de-a lungul carierei sale în MMA, majoritatea meciurilor fiind câştigate prin KO.

Fosta campioană UFC Miesha Tate, care s-a retras din sport după înfrângerea cu Raquel Pennington din noiembrie, crede că Holly Holm ar putea fi cea care să o detroneze pe Justino.

Invitată recent la Sirius XM Rush s MMA Tonight, Tate crede că “Fata Preotului” ar putea să o prindă pe Cyborg cu una din loviturile sale célèbre de picior.

“Dintre toată lumea care ar putea lupta cu Cyborg acum, cea care are cele mai multe şanse este Holly Holm”, a afirmat Tate pentru MMA Mania’s Dan Hiergesell.

“Motivul pentru care spun asta este că, dacă Cyborg nu reuşeşte să o prindă pe Holly şi să o ducă jos, aşa cum a făcut Ronda, dacă nu foloseşte unghiurile corecte şi dacă o urmăreşte întruna, cum face de obicei, nu va fi bine. Holly poate să taie unghiurile acelea. Este un stricker extraordinar şi dacă o nimereşte cu lovitura de picior la cap, cred că poate să scoată pe oricine din joc. Deci asta va fi o luptă foarte interesantă.”

Holm a şocat lumea când a făcut-o KO pe Ronda cu lovitura de picor la cap în 2015 şi recent, a reuşit să o facă KO pe Bethe Correia cu aceeaşi mişcare.

Tate, care este familiară cu stilul de luptă a lui Holm, pe care a reuşit să o stranguleze la UFC 196, crede că Cyborg va avea de lucru cu jocul de picioare al lui Holm.

“Dacă Cyborg o prinde şi o duce la sol, evident Holly va fi în pericol. Dar pot să confirm cât de bun este jocul de picioare al lui Holly şi cât de greu este de prins. Cred că am reuşit să o duc la sol de două ori în cele cinci reprize dar sunt mai mică.”

“Cred că sunt un pic mai rapidă decât Cyborg. Cyborg este foarte puternică dar nu este cea mai rapidă. Cred că va fi greu să o pună pe Holly pe cuşcăsau să o preseze.”

Meciul dintre cele două, în care Cyborg îşi va apăra titlul, este programat pentru UFC 219, pe 30 DEC la T-Mobile Arena în Las Vegas, Nevada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.