Superman-Punch-Pe-Gheaţă

Superman Punch Pe Gheaţă

Kevin Bieksa de la Anaheim Ducks a folosit o lovitură din MMA pentru a trimite la pământ un adversar pe gheaţă.

Hockey-ul este unic din câteva motive. În afară de faptul că se joacă pe gheaţă, în hockey este permis să te baţi. Vei fi avertizat, însă dacă doi adversari vor să îşi dea jos mănuşile pentru a-şi regla conturile, o pot face şi de obicei nu sunt suspendaţi pentru asta.

Într-un meci dintre Anaheim Ducks şi Philadelphia Flyers, doi jucători au decis să facă asta. Nu a fost un gest ieşit din común. Ce a fost deosebit a fost că lupta a constat într-o singură lovitură – “lovitura Superman” – din MMA.

Comentatorii au identificat lovitura ca fiind lovitura ca fiind lovitura Superman şi au spus: asta e o mişcare din UFC. “Georges St-Pierre ar fi mândru”.

Bieska, în vârstă de 36 de ani, care a jucat 10 sezoane în Vancouver înainte de a face parte din Ducks, a fost implicat în 54 de lupte. El s-a făcut cunoscut printr-o altă lovitură pe care i-a dat-o lui Sergei Fedorov, în ciuda diferenţei de 10 centimetri şi 20 de kilograme.

A crezut că incidentul va însemna pentru el sfârşitul însă managerul Canucks a fost atât de impresionat cu ce a făcut Bieksa încât i.a oferit un contract cu NHL în schimb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.