Ciprian-Sora-Despre-Incidentul-Din-Glory

Ciprian Sora, Despre Incidentul Din Glory: “Cu toţii Sunt De Vină!”

Meciul vedetă al galei Glory 42 de sâmbăta trecută de la Paris  a fost cu siguranţă cel dintre Murthel Groenhart şi Harut Grigorian. Din păcate, un pentru complexitatea lui cât pentru sfârşitul tragic.

După ce a încasat un uppercut şi un genunchi, Grigorian s-a întors cu spatele, moment în care Groenhart  l-a lovit în plin cu un croşeu de dreapta.

Grigorian a fost făcut KO şi doi dintre susţinătorii lui au vrut să îl răzbune. Ei au intrat în ring şi au început să îl lovească pe Groenhart.

Întrebat despre părerea sa vis a vis de incident, Ciprian Sora, singurul român care a obtinut titlul de Campion Mondial de Muay Thai, fost luptator profesionist de Kickboxing si unul dintre cei mai cunoscti antrenori din Romania, spune: “Cu lovitura de genunchi i-a desfăcut arcada şi posibil i-a spart piramida nazală. Grigorian s-a întors pentru a abandona iar Groenhart l-a lovit de la spate. Lovitura a fost perfect valabilă pentru că arbitrul nu întrerupsese lupta, însă lipsit de fair play. Până când arbitrul nu spune stop, ţii braţele sus. Dacă vrei să abandonezi, pui un genunchi jos, ridici braţele sus şi anunţi problema”.

“Cu toţii sunt de vină pentru incident: Groenhart că a lovit pe la spate, Grigorian că s-a întors cu spatele şi arbitrul că nu a fost pe fază”.

În ceea ce priveşte reacţia fanilor lui Grigorian, Ciprian Sora refuză să comenteze, sugerând că ar fi vorba de o reacţie emoţională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.