Cătălin-Cășaru-și-Bogdan-Barbu

Cătălin Cășaru și Bogdan Barbu câștigă meciurile din eagles fc 7

Promoția   internațională de MMAdin Republica Moldova, Eagles,  creste din punct de vedere calitativ de la eveniment la eveniment, motiv de provocare pentru luptătorii din România.

La a 7-a ediție desfăsurată ieri au luptat trei sportivi din România: Radu Mihăiță,  Bogdan Barbu și Cătălin Cășaru.

Radu Mihăiță acordă revanșa lui Daniel Filipschi din Republica Moldova, însă pierde meciul în prima repriză prin submission fiind al 3-lea meci consecutiv pierdut de român in aceasta promoție.

Cătălin Cășaru reuseste o victorie la decizie, după un meci foarte greu în fața luptătorului din Belarus, Mikhail Bondar. Cătălin rămane cu palmaresul nepătat în MMA și mai are multe de arătat în viitor.

Bogdan Barbu, unul dintre cei mai fascinanți luptători de MMA din România reușeste un KO de senzație în fața luptătorului din Rusia, Imran Kumyshev. Bogdan, indiferent de rezultatul meciului face de fiecare dată meciuri frumoase.

Asteptăm evolutiile viitoare și sperăm sa-i vedem cât mai curând cu victorii în cușcă.

Anderson silva face noi declaraţii despre testul anti-doping picat: echipa mea lucrează foarte strâns cu usada

Săptămâna trecută s-a anunţat că celebrul Anderson Silva a fost înlăturat de pe cardul UFC Shanghai din cauza unui test doping.

Silva, fostul campion UFC la categoria mijlocie, a picat o testare făcută în afara perioadei competiţionale, de către United States Anti-Doping Agency (USADA), pe 26 Octombrie şi potrivit unei declaraţii date marţi, lucrează cu agenţia pentru a afla unde au fost probleme.

“Vă mulţumesc pentru tot sprijinul pe care mi l-aţi arătat săptămâna trecută. Înseamnă mult pentru mine şi pentru familia mea. Aş vrea să vă ţin la current cu ce se întâmplă” – a postat Silva pe Rwitter.” Echipa mea medical lucrează foarte strâns cu USADA pentru a afla motivul suspendării mele din UFC Shanghai. Sper că vom avea mai multe ştiri în curând. Mă lupt de 20 de ani şi încerc mereu să fiu un exemplu pentru fani şi pentru sportul meu”.

“Încă o dată, vreau să vă mulţumesc pentru sprijin şi sper să ne vedem la urătorul meu meci”.

În vârstă de 42 de ani, Silva a fost depistat pozitiv cu steroizi după meciul cu Nick Diaz la categoría mijlocie, în 2015 şi suspendat pentru un an de către Nevada Athletic Commission (NAC). Pentru că este recidivist, ar putea să primească o suspendare mai mare pentru testul picat recent.

Silva a luptat ultima dată cu Derek Brunson la UFC 208, pe care l-a învins prin decizie unanimă.

În urma retragerii lui Silva de pe cardul UFC Fight Night 122, Kelvin Gastelum îl va întălni acum pe un fost campion al categoriei mijlocii, Michael Bisping, la Mercedes Benz Arena în Shanghai, China pe Nov. 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *