Cornerman-ul-Marcin-Bilman

Cornerman-ul Marcin Bilman – nouă luni interdicţie

Marcin Bilman, prezent la KSW 40 în calitate de cornerman a primit o interdicţie de nouă luni pentru că l-a lovit pe Norman Parke la KSW 40.

Haosul a început în a doua repriză a rematch-ului dintre Mateusz Gamrot şi Norman Parke. După prima lor luptă, Parke a fost convins că Gamrot l-a muşcat de mână, în timp ce Gamrot afirma că Parke i-a băgat intenţionat mâna în gură.

La cea de-a doua întâlnire a lor, Parke l-a acuzat pe Gamrot de consum de substanţe interzise iar campionul a promis să îl umilească pe Parke pe pământ irlandez.

Revanşa dintre cei doi, de pe 22 octombrie a trebuit oprită cu două ocazii în prima repriză după ce Parke a încasat o lovitură în ochi. Când lupta a fost oprită din nou pentru o altă lovitură în ochi, medicii au decis că vederea lui Parke era prea afectată pentru a putea continua. Lupta a fost încheiată no contest.

După ce meciul a fost official oprit, Parke s-a apropiat de colţul lui Gamrot şi l-a împins pe campionul KSW Borys Mankowski. Imediat după asta, un alt cornerman de-al lui Gamrot, Marcin Bilman, l-a lovit pe Parke cu mâna stângă.

Bilman este un luptător profesionist cu un palmares de 2-0-1.

În timpul weekend-ului, KSW a emis o declaraţie prin care confirm că i-au sancţionat atât pe Parke cât şi pe Gamrot pentru comportamentul lor, în timp ce Bilman a primit o interdicţie de a sta la colţ la evenimentele KSWtimp de nouă luni.

Conform declaraţiei:

“Pentru că a fost Norman Parke cel care a început încăierarea – s-a apropiat de colţul adversarului său şi l-a împins pe Borys Mankowski – va fi amendat pentru comportamentul său lipsit de profesionalism”.

“Federaţia KSW condamnă reacţia lui Marcin Bilman, unul dintre cornermanii lui Gamrot, care l-a lovit pe Norman Parke. Nu este loc în KSW de astfel de acţiuni lipsite de sportivitate, atât din partea luptătorilor cât şi a corneman-ilor. Aceste comportamente sunt foarte diferite faţă de standardele Federaţiei KSW”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *