Costumul de baie intreg tip rochie, o alternativa la moda

Costumele de baie intregi tip rochie sunt o reminiscenta a trecutului. Pe vremuri, la plaja se purtau astfel de modele care erau de fapt niste rochii modificate. Cu timpul, acestea au devenit mai scurte si au inceput sa arate tot mai multe parti ale corpului pana cand s-a ajuns la modelele din zilele noastre. Cu toate acestea, aceste modele sunt privite astazi ca fiind la moda si care ofera o acoperire excelenta si denota modestie, fara a sacrifica simtul stilului.

Diferente intre modele

costume-de-baieAceste tipuri de costume de baie intregi tip rochie difera in materie de lungime si de stiluri si sunt foarte asemanatoare cu rochiile mini. Acestea modele sunt foarte potrivite pentru femeile care au o forma a corpului asemanatoare cu un triunghi intors si anumeumeri largi si solduri inguste. Daca fusta este infoiata si aveti o forma a corpului asemanatoare cu cea a literei A, atunci trebuie sa observati ca acest model va echilibra curbele dumneavoastra in jurul soldurilor si determinand astfel imaginea unui corp foarte bine proportionat.

Atunci cand cautati astfel de costume de baie este ca si cum ati cauta rochii si trebuie sa alegeti un stil care sa se potriveasca cu forma corpului dumneavoastra. Astfel, trebuie sa atrageti atentia de la fundul curbat prin alegerea unui model care are detalii minimaliste la partea de jos si ofera mai multe detalii la cea de sus in cazul in care corpul dumneavoastra este in forma de para. Puteti sa folositi si modele fara bretele pentru un bronz pe toata partea de sus a corpului dumneavoastra.

Dungile conteaza

Daca aveti umeri proeminenti, atunci veti arata mai bine in modele cu dungi mai largi. Dungile inguste va fac sa pareti mai lata la nivelul umerilor si acesta nu reprezinta nicidecum un avantaj. Puteti incerca sa distrageti atentia de la umeri prin alegerea unor costume de baie intregi tip rochie vare sa aiba modele la partea de mijoc sau de jos. In acest fel veti arata mult mai bine si veti echilibra forma naturala a corpului.

Daca aveti pieptul si mijlocul proeminnte trebuie sa abateti atentia posibililor admiratori ai acestui costum de baie tip rochie intreg de la aceste zone. In aceasta situatie trebuie sa cautati modele cu imprimeuri la partea de jos. Daca doriti sa nu dati gres, atunci puteti sa optati pentru un model de culoare neagra. El nu va pune in evidenta nici o parte a corpului insa va avea efect de mascare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *