Electrolux-ZPFALLFLR

Aspirator cu sac Electrolux ZPFALLFLR – o alegere de lux

Electrolux-ZPFALLFLRCompania Electrolux este renumită pentru produsele de bună calitate, mai ales atunci când vine vorba de curăţenie. Drept urmare, printre produsele companiei se numără şi aspiratorul cu sac Electrolux ZPFALLFLR al cărui rol este de a ţine praful la distanţă. Este un aspirator capabil să alunge praful de pe toate tipurile de suprafeţe, într-o manieră delicată, astfel încât să nu lase zgârieturi. În plus, dispozitivul este unul care se dovedeşte extrem de simplu de folosit pentru persoanele de toate vârstele, inclusiv cele care pretind că nu se pricep foarte bine atunci când vine vorba de tehnologie.

Designul aspiratorului cu sac Electrolux ZPFALLFLR

Aspiratorul cu sac Electrolux ZPFALLFLR este unul cu o culoare destul de atipică pentru un aspirator, însă acest lucru îi conferă un aspect cochet și modern. Dimensiunea sa este de 293 x 441 x 238 mm, iar greutatea este de doar 6,48 kg. Din punct de vedere al suprafeței de aspirare, se poate spune că aceasta este destul de bună: 9 m, dar există și modele care pot acoperi o suprafață mai mare.

Un alt avantaj privind designul acestui aspirator este dat de tubul telescopic. Rolul acestui tub este de a ajuta la păstrarea dreaptă a spatelui, în timpul procesului de aspirare. De asemenea, un alt avantaj al acestui model de aspirator este derulatorul automat de cablu care face ca, după terminarea procesului de aspirare, utilizatorul său să nu fie nevoit să strângă cablul care este înșirat pretutindeni prin încăpere.

Funcțiile și dotările aspiratorului cu sac Electrolux ZPFALLFLR

Aspirarea cu modelul de aspirator Electrolux ZPFALLFLR se dovedește extrem de eficientă grație următoarelor accesorii: peria pentru tapiserie care ajută la aspirarea unor suprafețe precum scaunele sau colțarul din bucătărie. De asemenea, de un real folos este și accesoriul pentru spații înguste. În felul acesta, chiar și perna de pe pervazul de la fereastră poate fi aspirată în bune condiții.

Însă, aspirarea eficientă nu se datorează doar accesoriilor, ci și puterii de 600 de W cu care este înzestrat acest dispozitiv. Însă asta nu este tot. Modelul de aspirator Electrolux ZPFALLFLR aduce adevărate economii în bugetul unei familii datorită faptului că face parte din clasa de eficiență energetică A. Tot din clasa A face parte dispozitivul și atunci când vine vorba de emisiile de praf și curățarea suprafețelor dure (parchet, gresie, etc). Însă, atunci când se realizează o raportare la modul de aspirare al covoarelor, aspiratorul este catalogat ca făcând parte din clasa C.

Din punct de vedere al capacității de colectare, se poate spune că aceasta este una destul de generoasă: 3,5 L. În plus, golirea sacului se realizează foarte ușor, grație clapetei 188  grade Access. Din păcate, însă, aspiratorul nu este dotat și cu filtru împotriva alergiilor.

Pro:

  • clasa A – eficiență energetică
  • clasa A – eficiență privind curățarea suprafețelor dure
  • clasa A – eficiență privind emisiile de praf
  • capacitate bună a sacului: 3,5 l și modalitate simplă de golire a sa

Contra:

  • lipsa filtrului HEPA
  • suprafață de aspirare nu tocmai generoasă: 9 m
  • un aspirator nu foarte silențios: 77 dB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *