Nu-sunt-Batman

Nu sunt Batman. Sunt doar o lasa!

Circula de cateva zile pe Facebook o postare cu un nesimtit cu Volswagen care a spalat niste mure cu apa dintr-o sticla de plastic, apoi a aruncat petul pe jos.

Tipul se simte nervos nevoie mare pentru ca a suportat nesimtirea soferului si ridica petul ostentativ, apoi ii spune celuilalt ca nu se arunca deseuri pe jos. Evident, reactia soferului a fost una banala, pe care o au toti cretinii si nesimtitii: Daca mai stai mult p-aci, ti-o trantesc in cap!

Domnule, sa vezi reactii pe internet! Cati oameni suparati pe soferul necivilizat, pe guvernantii care nu dau legi normale pentru o tara europeana in directia amendarii coropisnitei nesimtite care sofeaza mandru de fapta sa pe strazile din Romania!

Ce-aveti, frate? Civilizatia sta in exemplul pe care il dai celorlalti, nu sa faci tu pe lupul moralizator. Ridica naibii petul de pe jos pentru ca tu esti un civilizat si pleaca frumos.

Ala vedea ca asa se procedeaza si s-ar putea ca data viitoare sa nu mai arunce. Sau va arunca in continuare pentru ca ma-sa l-a facut un rahat de om, o scarnavie imputita, needucabila. Daca mai vezi pe altul ca arunca, nu astepta sa-ti crape ala capul pentru ca tu, Batman, ai reusit sa-i ridici de pe jos mucul sau guma de mestecat.

Ridica deseurile pentru ca asa e normal, ca esti civilizat, ca vrei sa stai intr-un colt de lume curat. Prostii vor continua sa ramana. Parca prin Europa nu exista si francezi necivilizati, care arunca un ambalaj pe jos! E drept, la noi sunt mai multi, la ei o fi doar unul, maximum doi.

Arata ca esti civilizat, treci pe langa dorinta de a arata idiotului cat esti tu de civilizat si cat este el de dobitoc, scapi si fara sa iei o sticla in cap sau un pumn in gura si ai reusit sa salvezi Pamantul. Nu ca te-ai certat cu boul, ci ca ai ridicat obiectul care ar fi influentat negativ zona.

Da, as fi putut sa ii scriu ceva istetului care s-a dat Batman si este plin de suparare si furie pe nesimtitii care arunca pe jos de toate, dar as fi fost inteleasa gresit si din acest punct discutia, cu siguranta, ar di degenerat. Eu lupt pentru a salva Pamantul? Deloc, sunt o persoana absolut banala, care traieste intr-o lume nepotrivita pentru realitatea de astazi.

Da, nu arunc pe jos nimic, mi-am invatat copilul sa nu faca nici el asta, fac curat in urma mea, daca trebuie si in urma altora. Sunt un om civilizat, dar nu am dorinte de a fi Batman… Arat celorlalti cum ar trebui sa se poarte, dar nu o fac ostentativ si nici nu risc sa-mi iau o sticla in cap. Da, sunt lasa! Stiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *