Murthel-Groenhart

Murthel Groenhart – La Un Pas De a Fi Linșat De Spectatori În Urma Victoriei Sale Prin Ko

Spectatorii galei Glory 42 care a avut loc sâmbătă  la  Paris au asistat la scene deloc obișnuite pentru astfel de evenimente.

Kickboxer-ul Murthel Groenhart l-a învins pe adversarul său Harut Grigorian prin KO în a doua repriză.

În urma unui uppercut și un  genunchi la față, Grigorian s-a întors cu spatele, refuzând să mai continue lupta. Nu a existat nicio numărătoare, și înainte ca arbitrul să intervină, Groenhart l-a lovit din plin pe adversarul său cu un croșeu de dreapta.

Grigorian a fost făcut KO, iar faptul că a fost lovit în timp ce era cu spatele a stârnit furie în rândul susținătorilor săi apropiați.

Doi dintre aceștia au pătruns în ring și l-au atacat pe Groenhart, și înainte ca cei de față să intervină, luptătorul a fost lovit destul de dur.

Acesta a declarat în interviul acordat după meci că este foarte probabil să fi suferit o fractură de maxilar în urma atacului.

Correia – “holly  Holm Este Supraestimată”

În main-eventul de săptămâna viitoare, fosta campioană UFC a categoriei 61.2 kg – Holly Holm o va întâlni pe Berte Correia.

Înaintea meciului, Correia şi-a făcut publice părerile despre Holm într-un interviú pentru Daily Star, în care a numit-o pe fosta campioană supraestimată.

“Cred că a fost supraestimată iar asta este riscant pentru cariera unui luptător pentru că ajungi în meciuri în care un ar trebui să fii” – spune Correia, sugerând că reputaţia lui Holm a dus-o la meciuri cu adversare în faţa cărora abia poate să reziste.

“A trecut print-o înfrângere într-un meci dur şi nu a stat să se refacă şi să analizeze lucrurile la care trebuie să lucreze. A continuat. Acum ia alt meci riscant pentru cariera ei. După ce voi câştiga, va fi important pentru ea cum îi vor gestiona cariera. Dacă un vor avea grijă, s-ar putea retrage devreme”.

Deşi Holm susţine că are o stare psihică foarte bună, Correia spune: “Nu are cum să fie bine pentru că este după trei  înfrângeri. Ştiu că nu este în cea mai bună stare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *