20-minute

Ce pot face in 20 de minute?

Daca avem 20 de minute la dispozitie, putem alege sa facem o multitudine de lucruri care variaza de la total inutile la lucruri chiar de ajutor.

De exemplu, putem sa luam o pauza si sa ne relaxam pentru 20 de minute:

  • citim o carte
  • facem niste yoga
  • ne intindem in pat si atipim
  • udam plantele din casa/gradina

Sau putem sa ne ocupam timp de 20 de minute de diverse lucruri:

  • putem sa ne facem ordine pe birou sau in camera
  • putem sa punem niste ceai la facut
  • putem prepara o gustare pentru micul dejun sau de luat cu noi pe drum

Bineinteles, cele 20 de minute pot fi petrecute si pentru:

  • a vorbi la telefon cu un prieten
  • a scrie un articol pe blog
  • a sta pe Facebook/Twitter

O activitate favorita de-a noastra este sa petrecem cele 20 de minute uitandu-ne sau revizionand un episod din „Friends”. Bineinteles, in cele 20 de minute putem face si o sedinta aici la FIT20 care sa ne ajute sa slabim, sa ne tonifiem, sa facem miscare etc.

Alternativa la sala de forta in Bucuresti

In general, cand cineva sa gandeste sa faca miscare sau sa slabeasca, automat se gandeste la a face un abonament la o sala de forta.

Si destul de des se intampla sa isi dea seama ca lucrurile nu sunt exact asa cum sperau: ba rezultatele nu apar destul de repede, ba nu stiu exact cum anume sa faca exercitiile si apar dureri etc. Sunt, bineinteles, si cazuri mai extreme: mirosuri neplacute de la alte persoane, greutati pline de transpiratia altora, galagie sau aglomeratie etc.

Alternativele suna cam asa: alergare/bicicleta in parcuri sau exercitii acasa.

Fiecare are avantaje si dezavantaje dar in Bucuresti la ora actuala parcurile sunt ff aglomerate asadar optiunea bicicletei este scoasa din discutie. Mai mult, a merge cu bicicleta pe strazile din Bucuresti (chiar daca situatia s-a imbunatatit considerabil in ultimii ani), tot nu este suficient de sigura. Iar poluarea de la masini te face sa te intrebi ce anume castigi facand o astfel de „miscare”.

Apoi exercitiile acasa fie necesita aparatura prea complicata (pentru cei aflati la un anumit nivel), fie necesita prea multa organizare, vointa, spatiu etc pentru a te tine de un program strict, riguros care sa dea rezultate. Ca sa ne mai destindem putin, iata cateva exemple haioase de exercitii in sala sau acasa/cu prietenii.

Asadar, ce ne ramane de facut? Sa veniti la Fit20 bineinteles! Fara aglomeratie, fara timp pierdut, fara echipamente murdare, cu antrenor, cu un program bine definit: este solutia moderna intr-o lume moderna. Si fara riscuri! Dati-ne un telefon sau un email si hai sa discutam despre fitness si beneficii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *