hidratare-piele-iarna

Cum sa-ti hidratezi pielea pe timp de iarna?

Este acel moment din an în care vremea rece, vântul și tendinta de a consuma mai puțina apa au un efect negativ asupra pielii.

De obicei în acest anotimp răcim, pielea din jurul nasului și al buzelor devine mai uscata.

Din fericire avem metode organice și netoxice. Aici găsiți metodele preferate de mine pentru a menține pielea hidratata și strălucitoare pe timpul iernii…

Din interior spre exterior…

Cel mai bun loc pentru a începe când vine vorba de stralucirea și hidratarea pielii este tot timpul din interior. Este mai puțin tentant în aceasta perioada sa consumam apa, dar este foarte important sa o face.

Consumarea a 2 L de apa pe zi va face minuni asupra pielii, dar nu va limitati doar la apa. Ceaiurile sunt metode foarte bune de a te hidrata și a-ți mari sistemul imunitar.

hidratare-piele-iarna

Aici sunt produsele preferate de mine pentru hidratarea pielii

Hydratation Inner Beauty Boost

Un mod mai ușor ce te ajuta sa rămâi hidratat este folosirea suplimentelor. Nu numai ca va face ca apa sa aibă un gust minunat, dar are în continut și apa de nuca de cocoș, aloe vera și probiotici pentru hrăni pielea din interior spre exterior.

Edible Beauty Tea Nr. 2 – Fountain of Youth

Aceast ceai ierbal este bogat în hibiscus, ananas și în Vitamina C ce îmbunătățește circulatia pentru a hidrata pielea și a promova regenerarea celulelor din organism. Acest ceai poarta numele de Fountain of Youth pentru anti-imbatranire și anti-inflamatorie.

Amazonia Raw Prebiotic Vitamin C

Vitamina C este cel mai bun prieten în timpul iernii, iar acest lucru este valabil și pentru piele. Acest supliment folosește Acerola, Camu Camu, Baobab și Gubinge pentru a mari nivelul de Vitamina C și a mari productia de colagen.

Prebiotics și Aloe Vera sunt incluse în acest supliment pentru a sustine sistemul digestiv – acolo unde începe stralucirea pielii!

Din exterior spre interior

Folosirea produselor de hidratare non-toxice pe piele poate ajuta la hidratare și reprezintă un mod minunat de a-ți proteja pielea și buzele împotriva vremii reci pentru a-ți menține stralucirea în timpul lunilor reci.

Aici sunt produsele de hidratare preferate de mine…

Wekeda Skin Food

Weleda Skin Food este unul dintre preferatele mele când vine vorba de hidratarea pielii în oricare zona a corpului. Acest produs este bogat în Chamomile, Calendula, ulei de foarea soarelui, ulei de migdale ce sunt folosite pentru a reduce inflamarea și a crește hidratarea.

Pot fi folosite precum o masca de fata, pe pielea uscata de la cot și genunchi, în jurul ochilor precum și ca crema de mâini – oriunde este necesar pentru hidratare!

Hurraw! Organic Lip Balm

Acest balsam de buze este făcut din ulei de nuca de cocoș organic, ulei de migdale, ulei de jojoba pentru a hrăni și proteja buzele. Ele chiar funcționează în protejarea buzelor și vin într-o varietate de arome.

Edible Beauty And Coco Bliss Intense Repair

Ca și masca sau crema de noapte, acesta este un produs foarte bun. Bogat în unt de Shea și unt de cocoș pentru a reduce inflamatiile și a imbunatati hidratarea pelii, Acai și pomegrante pentru a proteja pielea de radicalii liberi și pentru a suplimenta pielea cu Vitamina C, B și E.

Mukti Hydrating Moisturiser

Dacă ești în căutare de produse pe care sa le folosești în fiecare zi pentru a menține pielea hidratata, acest produs este optiunea perfectă. Este suficient de ușor pentru a putea fi folosit în timpul zilei, precum și în timpul nopții. Este bogat în Bioactive Kakadum Plauym, Banksia ce vor oferii pielii Vitamina C și antioxidanti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *